5 Ağustos 2012 Pazar

5 Ağustos 2012 Pazar

2 Yorum Bağımlılık Yapan Football Manager Oyunu Oyna

New Star Soccer adlı bu ücretsiz flash oyununu o kadar çok beğendim ki abartısız 2 gün oynamadan duramadığım oldu. Oyun gerçekten bağımlılık yapıyor ve vakit geçirmeye birebir.

Şu geçmeyen yaz aylarında böyle flash oyunlar çok değerli olabiliyor. Bu oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım şahsen. Managerlik oyunlarından pek anlamam ve çok da sevmezdim ama bu oyun başka. Bu oyunda topa vuracağın noktayı bile sen belirliyorsun.
Oyuna başlarken ismini ve ülkesini belirleyip bir karakter oluşturuyorsunuz. İlk başta size dilinizi soruyor ve Türkçe dili de mevcut. Yeni kariyer dedikten sonra başlıyor sanal futbolcu hayatınız. Vuruş rehberini görmek isterseniz size oyunun nasıl oynandığını orada öğretecektir. Adınızı soyadınızı girdikten sonra bir lig seçeceksiniz. Bir kıta ve ülke seçip başlıyorsunuz. İlk etapta bir futbol testinden geçiyorsunuz, kulüpler o teste göre sizi isteyecektir.

Ana panele girdikten sonra sağ üst köşede "?" butonuna basarsanız size neyin ne olduğunu anlatacaktır. Türkçe olmasa daha fazla açıklardım ama şu durumda gerek yok galiba. Keyifli oyunlar.

Adope player depolamak için izin isterse izin ver deyin ki oyuna tekrar girdiğinizde kaldığınız yerden devam edebilesiniz. Ama IP niz değiştiği an kariyeriniz baştan başlar haberiniz olsun.

Birkaç taktik:
  • Pazarlığı iyi yapmadığınız klübe gitmeyin.
  • Krampona iyi yatırım yapın.
  • Paranızı bayağı bir biriktirip slotlarda kumar oynayın. Bazen büyük oynayın. 50 yatırıp 500 kazandığım olmuştu.
  • Sevgilinizle olan ilişkiniz yarıdan azsa ayrılın, zarar verecektir :)
  • Köşeye attığınız taktirde büyük olasılıkla gol olacaktır.



Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Destek İçin:


2 yorum: