12 Kasım 2012 Pazartesi

12 Kasım 2012 Pazartesi

0 Yorum Far Cry 2 Full Sorunsuz Tek Link İndir



Far Cry 2 ilk yayınlanan açık uçlu bir FPS oyunu. Açık uçludan kasıt yani ilerlettiğiniz oyuncunun aldığı kararları siz belirliyorsunuz.

FPS oyunları denilince aklınıza ne geliyor? Şahsen benim aklıma Call of Duty, Battlefield, Medal of Honor ve Far Cry gelir. Efsane FPS oyunlarından olan far cry gerek kullanışlılığındaki basitlikle gerek entelektüel bir FPS oyun olmasıyla dikkatleri çekiyor. Hala ubisoft'un en iyi oyunlarındandır. Far Cry 2 ile zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

Karakterimiz, Jackal adında bir silah tacirini öldürmek için yemin eder ve Afrika'ya gelir. Motele gitmek için havaalanında bir taksi çevirir ve Pala'ya doğru yola çıkarlar. Yolda giderken bir sürü olaya şahit olur, taksici olayları anlatır, karakterimiz için her zamanki gibi suskundur. 15 dakikalık bir yolculuğun ardından Pala'ya varırlar. Pala o bölgenin merkezi ve ateşkes bölgesidir. Ancak karakterimiz Sıtma hastalığına yakalanmıştır, acı gerçek burada ortaya çıkar. Motelin önünde baygınlık geçiren karakterimiz ayıldığında kendini bir motelin odasında uzanmış bir vaziyette bulur, az ilerisinde Jackal vardır. Jackal karakterimizin eşyalarını kurcalarken bir günlük bulur, günlükte karakterimiz geliş amacının Jackal öldürmek olduğu yazar, Jackal bu yazıyı görünce sinirlenir, karakterimiz berbat bir haldedir. Ayağa kalkamayacak kadar hasta ve bitkindir. Jackal karakterimizi korkutmak için kafasının üstüne bıçak saplar. Silah çeker ancak karakterimizi öldüremez, oradan uzaklaşır. Aniden patlama meydana gelir. Karakterimiz yatağından fırlar, bıçağı ve tabancayı alır. Dışarıda azılı iki grup çatışmaktadır, karakterimiz birkaç adam öldürür ve Pala'dan kaçmak üzere yola koyulduğunda sıtma nedeniyle fazla uzaklaşamadan yere düşer ve bayılır.
Ayıldığında kendini bir hücre evinde bulur ve bir teğmen karşısındadır. Oyunu kaydedip ilk yardım çantasından ilaç aldıktan sonra teğmen size bir görev verecek, görev basit: Bir hücre evine gidip çevresindeki korumaları öldürmek ve hücre evini ele geçirmek. Korumalar genelde iki kişi oluyor, sessizce öldürün ve hücre evine girin, uyuyun, cephane alın. Uyandığınızda yine teğmen arayacak. Bir yeri gözetlemenizi ve oradakileri öldürmenizi isteyecek. Görevi yaptıktan sonra eğitim bölümü bitekte ve asıl hikâye bölümü başlıyor.(Wiki)


Amacımız indirmek olduğundan yayını uzatmadan indirme linklerine ve tek tıkla indirme kolaylığının anlatımına getirmek istiyorum.

İndireceğimiz oyunun boyutu 3.65 GB ve sıkıştırılmış bir iso dosyasıdır.

Minumum Sistem Özellikleri;


  • İşlemci: Pentium D 2 GHz
  • Memory/RAM: 1 GB 
  • Ekran Kartı: 250 MB
  • Hard Disk Boş Alan: 12 GB
  • Operating System: Windows XP / Vista / 7

Oyun Videosu:


Gelgelelim İndirmeye.

Tavsiye yazı: (Turbobitten Tek tıklama ile beklemeden üstelik yüksek hızda indirebilirsiniz.)



İndirme Linki:



   Far Cry 2 Full Tek Link İndir   


Adım Adım Far Cry 2  İndirme

1- Yukarıdaki linke bastıktan sonra linkin turbobit adresini alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.

2- İnen "Far Cry 2 -S.O-" dosyasına sağ tıklayın ve buraya çıkart deyin.

3- Çıkan klasördeki "FAR CRY 2 saglamoyun.com.iso" dosyasını daemon tools lite aracılığıyla açıyoruz.

4- Setup'a tıklıyoruz ve yüklememiz başlıyor.

 Far Cry 2 Kurulum & Crack Atma Aşamaları

1- Kurulum klasik oyun kurulumu arkadaşlar. Daemon tools ile açtıktan sonra sanal diskimize tıkalyalım ve Install diyelim. Biraz bekletecektir, bekleyelim. Daha sonra sürekli Next tıklayalım ve yüklenmesini bekleyelim.

2- Yükleme bittiğinde C:\Program Files\Ubisoft\Far Cry 2\bin yoluna inen klasördeki crack'in içerisindeki dosyayı yapıştıralım.

3-Crack de hallolduğuna göre artık oyunumuzu oynayabiliriz.

Şahsen denedim arkadaşlar yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım.


Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-
Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Destek İçin:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder