15 Temmuz 2013 Pazartesi

15 Temmuz 2013 Pazartesi

0 Yorum Mortal Kombat Yavaşlama ve Donma Sorunu Çözümü

Mortal Kombat Komplete Edition Full İndir yayınımız aracılığı ile full indirip kolayca kurduğunuz mortal kombat oyununda yayınladıktan kısa süre sonra, Mortal Kombat donuyor, Mortal Kombat açılıyor ama çok yavaş, Mortal Kombat tıklıyorum açılmıyor ..vb. hatalar alındığı yorum formumuz aracılığı ile bizlere iletildi.

Sağlam Oyun Link Çeviri Merkezinde james_06 nickli Sedat Bey bu konu hakkında sorun yaşayanlar için bize ipuçları verdi. Bahsettiği çözümü(bizimde aşağıda paylaştığımız çözümü) kendisi uygulamış ve başarılı olmuş. Bu çözüm Mortal Kombat ile ilgili özellikle şu üç sorunu yaşayanalra yardımcı olacaktır:

1-Yavaşlık problemi yaşayanlar için çözüm
2-Açılmama sorunu yaşayanlar için çözüm.
3-Herhangi başka bir hata alındığında bu dosyayı kullanmak lazım.

Şahsen ben bu hatalara yabancı olduğum için söylediklerinden pek bir çıkarıdma bulunamadım ama bu hatayı yaşayan sizler daha iyi anlayacaksınızdır umarım. Bu sebeple sizden gelen soruları cevaplayamayabilirim, LÇM de bizimle bu tecrübesini paylaşan arkadaşı bu yayının yorum formuna davet edeceğiz, eğer ilgilenebilirse sorularınızı cevaplar.


Şimdi gelgelelim çözüme:



1-Yukarıdaki linkten indirdiğimiz dosya ile çözüme gideceğimiz için yukarıdaki dosyayı indirmeniz şarttır.
2- Hatanın kaynaklanmasının temel sebebi dxdiag dosyasındaki yanlış değerlerden ve options.ini deki yanlış değerden kaynaklanıyor.
3-İlk işlem olarak başlat'a çalıştır yazın ve %appdata% yi aratın.
4- Klasörler içerisinden "MKKE" yi bulun ve indirdiğiniz options.ini dosyasını oraya kopyala yapıştır yapın.
5-Sonra dxdiag metin belgesini açıp aşağılara inip Display Devices kısmındaki "dedicated memory" değerini 1024 yapın, kaydedin çıkın ve sonra da o metin belgesine sağ tıklayıp özellikler kısmına gelip onu salt okunur yapıyoruz.

Bu işlemden sonra sorununuz çözülmediyse:

1-Ekra kartı driverınızı güncelleyin.
2-Directx sürümünüzü güncelleyin.
3-Visual güncellemesi yapın.

Yine de sorun devam ediyorsa oyunun istediği minimum sistem gereksiniminin sizin sisteminiz ile uyuşup uyuşmadığını kontrol edin.

Sağlıcakla...

Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Destek İçin:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder